top of page
45091_400x300.gif

WIR SIND DIE MIT DEM GOLDRING.

A Diebold a CNC marógépek és megmunkáló központok kiváló minőségű arany gyűrűs szerszámtartói szakértője. Technológiai szempontból vezető zsugorítótartóink és hőre zsugorodó szerszámtartók zsugorító készülékeink kevesebb, mint 1μ tűréshatárt kínálnak. A különféle mérési feladatokhoz nagy pontosságú mérőkészülékek, valamint az orsótechnológia vezető termékskálája, például a nagyfrekvenciás orsók és a maróorsók a befogószerszámok átfogó termékskáláját zárja le.

trophy__1_.png

Több, mint 66 éve

Világszerte sikeres

teamwork__1_.png

120

Szakosított alkalmazott

Produktionsfla__che.png

5.000 M2

Termelési terület

CNC-Maschinen.png

> 50

CNC-gép

A JOBB MARÁSÉRT

A Diebold termékek biztosítják, hogy a CNC-marógépek és a CNC-megmunkáló központok teljes teljesítményét különösen hatékonyan tudja használni. Technológiailag vezető zsugorító eszközöket, kiváló minőségű arany gyűrűs szerszámtartókat, széles mérési technológiát és orsótechnológiákat, például nagyfrekvenciás orsókat és orsóegységeket, valamint maróorsókat kínálunk Önnek. Természetesen kiváló minőségű "Made in Germany".

Szakterületük a HPC maráshoz szükséges szerszámbefogók és egy további speciális területük a HSC megmunkáláshoz szükséges szerszámbefogók HSK 25, HSK 32, HSK 40.

Méréstechnika üzletáguk mérőműszereket kínál HSK szerszámkúpok beméréséhez, mérőtüskéket szerszámgéporsók beállításához, valamint szorítóerő-ellenőrzőket a szerszámgépek orsóinak behúzóerő méréséhez.

ISO 9001 tanusítvány

bottom of page