top of page
goldring_szerszámtartók.png

Szerszámtartók minden típushoz

A Diebold szerszámtartók teljes választékát kínálja az összes kúptípushoz. A hangsúly a legnagyobb pontosságú HSK kúpokra helyeztük. Minden "Made in Germany", az ultramodern Diebold üzemben Jungingenben készült.

Legmagasabb pontosság és minimális tűréshatárok

A HSK szerszámtartók sokkal nagyobb gyártási pontosságot igényelnek, mint a meredek kúpos szerszámtartók. A szerszám kúpos része és a lapos felület közötti vastagságtűrés általában két mikrométernél (0,002 mm) kisebb, tehát jelentősen a DIN tűrés alatt van. Ez a legmagasabb minőségi követelményeket támasztja a gyártási technológiával és szigorú ellenőrzést igényel a gyártási folyamatban.

 

A Goldring szerszámtartók, a saját márkánk

A Diebold-nál megtalálja az összes HSK és SK alakú Goldring szerszámtartó, valamint a HSK és SK méretek teljes választékát. A házon belüli fejlesztéseink, például a CentroGrip®, az UltraGrip®, a TER zsugorító gyűjtők és a JetSleeve®2.0, speciális különlegességek a marási folyamatok számára, a legmagasabb követelményekkel.

Előnyök

Hogyan lehet profitálni a szerszámtartókból

Mindent egy kézből

A szerszámtartótól a mérőeszközig és az orsóig

tudjuk, mi a fontos!

Kiváló cserélhetőség

A minimális tűréshatárok biztosítják a maximális teljesítményt és a tökéletes marási eredményt

A legmagasabb anyagminőség

A gondosan kiválasztott anyagok a Goldring szerszámok maximális élettartamát jelentik

Made in Jungingen

Minőségi termékeinket kizárólagosan Németországi gyárunkban készítjük már több mint 66 éve.

Referencia

Számos gépgyártó csak a Diebold Goldring szerszámtartókban bízik meg.

Szerszámtartók HSK / SK / BT-vel DIN 69893 / DIN 69871 / MAS BT / DIN 2080

A Diebold szerszámtartók a legnagyobb pontossággal készülnek. Még az 1996-os szabványosítás előtt megbízást kaptunk a HSK szerszámok és a HSK orsók gyártására.

JetSleeve®2.0

JetSleeve®2.0 a marószerszám optimális hűtéséhez, a nyomással  a szerszám és a munkadarab között, a szerszám  élettartama akár 300% -kal növekedhet.

UltraGrip® 3.0

UltraGrip® 3.0 támasztóbefogó 

HPC feldolgozáshoz,

Extrém tartóerőkhöz,

A legmagasabb koncentrikussághoz,

rezgésmentesekhez,

Ideális titán- és inkonel megmunkáláshoz

CentroGrip®

Feldolgozás.

- Koncentritás < 3 µm a rendszerben

- 50% -kal nagyobb tartóerő

- A rezgés tompítva

- Nincs levegő turbulencia

TER Zsugorpatronok

TER a meghajtott szerszámokhoz és az ER foglalatokhoz.

- <3 μm koncentráció

- Nagyon nagy tartóerő

- Hűtőfolyadék szoros

- Gyors szerszámcsere

D-BT szerszámtartók arccal

A HSK interfészhez hasonlóan a D-BT tartók tervrajzolással is rendelkeznek. Mindazonáltal ezek a BT tartók standard BT orsóval rendelkező gépekben is használhatók.

Vékony zsugorillesztésű tartó - egy darabból álló vagy moduláris - különösen a formakészítéshez

Számos megmunkálási folyamat, különösen a formakészítésnél, vékony és hosszú szerszámokat igényel a mély üregek megmunkálásához, valamint speciális marási stratégiákat.

Kúptisztító készülék HSK / SK / BT kúpokhoz

A szerszámkúp mechanikus tisztításához a szerszámtartó és a gép orsója közötti pontos kapcsolat érdekében.

Anchor 1

DIEBOLD GOLDRING -SZERSZÁMTARTÓK HSK / SK / BT KÚPPAL

A Diebold Goldring szerszámtartók a legnagyobb pontossággal és évtizedes tapasztalattal készülnek. Még a fejlesztés során - az 1996-os szabványosítás előtt - az első HSK szerszámtartók és HSK orsók gyártójaként tevékenykedtünk. Ezen tapasztalat alapján később még kúpos mérők gyártójává váltunk, hogy garantáljuk a lehető legnagyobb pontosságot a szerszámok gépen történő elhelyezéséhez.

 

Goldring szerszámtartókat a DIN 69893, DIN 69871 és a MAS BT szerint gyártjuk. Még vannak készletek a DIN 2080-hoz. További részletekért, kérjük érdeklődjön 
munkatársainknál.

 

A németországi "Made in Jungingen" jelentése:

Több mint 66 éve gyártjuk a Goldring szerszámtartókat egyetlen telephelyünkön és teljesen légkondicionált helyiségekben Jungingenben.

csm_HSK_SK_BT_min_b705071529.jpg
csm_JetSleeve2.0_V04_min_1a57fb93fc.jpg

DIEBOLD JETSLEEVE®2.0

A JetSleeve®2.0 a korábbi JetSleeve zsugorítótokmány következetes továbbfejlesztése, felülvizsgált konstrukcióval és innovatív műszaki jellemzőkkel, hogy még több megmunkálási előnyt biztosítson.

 

Az alumínium hüvelyt egy bevont acélgyűrű váltotta fel, amelyet már nem kell eltávolítani a szerszám összehúzódása érdekében. Az alumínium hüvely cseréjével megnövekszik a zsugorodó fúrótokmány falvastagsága, és a szorítóerő óriási mértékben megnő.

 

A zseniális löket a JetSleeve®2.0-mal továbbra is a gyűrű elején lévő apró fúvókák, amelyeken keresztül nagy nyomáson hűtőközeget vagy levegőt permeteznek a maró végére. A kapott forgácsot azonnal elfújják, még a nehezen hozzáférhető lyukakban és üregekben is. Ez akár 300% -kal növeli a vágó élettartamát.

 

A Venturi hatás miatt a hűtőközeg mindig közvetlenül a marógépen marad, még nagyobb sebességnél is.

Pontosan ott, ahol szüksége van rá!

Anchor 2

DIEBOLD ULTRAGRIP®3.0 FÚRÓTARTÓ A KEMÉNY VÁGÁSHOZ

Az UltraGrip®3.0 fúrótartókat kifejezetten nagy teljesítményű vágáshoz fejlesztették ki. Ezeket a lehető legnagyobb befogóerő jellemzi, és speciális kialakításuknak köszönhetően rezgéscsillapító tulajdonságokkal is rendelkeznek. A legmagasabb koncentrikusság és a lehető legnagyobb szorítóerő kombinációja ebben a formában egyedi. Ez azt jelenti, hogy a nagy forgácsolási mélységgel, nagy előtolással és extrém forgácsoló erőkkel végzett HPC-marás teljes területe teljesen le van fedve.

Az UltraGrip®3.0 tápegységek ideálisak nehezen megmunkálható anyagokhoz, akár titánhoz vagy Inconelhez.

csm_UltraGrip_3.0_Titel_min_5fe7a2f9cc.j
Anchor 3
csm_Centrogrip_free_min_f10e0de832.jpg

DIEBOLD CENTROGRIP®

NAGY PONTOSSÁGÚ BEFOGÓPATRON

A Diebold nagy pontosságú CentroGrip® foglalatai garantálják a lehető legjobb koncentráltságot. A fúrótokmánynak a koncentrikus képessége kívülről és a belső kúphoz képest <1 μm, a gyűjtőtest kisebb, mint 2 μm. Ennek eredményeként a rögzített vágótengelyen 3xD-ben <3 μm-es rendszer kifutást eredményez.

 

A forgásszimmetrikus és több részből álló konstrukció a legjobb csillapítási viselkedést eredményezi. A sima szorítóanyáknak köszönhetően, szorító rések nélkül, nem fog levegő turbulencia és rezgés a marógépen kialakulni.

 

Ezért a CentroGrip® elengedhetetlen a HSC területén történő megmunkálásához!

Anchor 4

TER - ZSUGORPATRONOK

A TER (ThermoGrip®-ER) zsugorító gyűjtőcsöveket az optimális koncentrikusság <3 μm, a kiváló változási pontosság, a maximális tartóerő és a legjobb méretstabilitás jellemzi. Ezenkívül a TER zsugorító gyűrűk felhasználhatók minden ER tartóban, azaz a meglévő szerszámtartókban és az esztergahajtású szerszámokban is.

Egyszerűen kombinálja a zsugorodó technológia előnyeit az előző rendszerrel, ez nagyon kifizetődő!

csm_TER_Titel_min_v2_8fc7716999.jpg
Anchor 5
csm_BT_Titel_min_41c3d89be6.jpg

D-BT SZERSZÁMTARTÓ

A Diebold BT szerszámtartók BT tokmányok, amelyek arccal érintkeznek, vagyis hasonlóak a HSK interfészhez, amelyek fontos funkciója az arccal való érintkezés és a tartó. A terv elrendezése ellenére ezeket a BT tartókat standard BT orsóval rendelkező gépekben is lehet használni, amelyek nem rendelkeznek tervrajzzal.

 

A D-BT szerszámtartók pontosan megmutatják az igazi szilárdságot a gép orsójával való érintkezésük révén. Itt részesül a maximális koncentrikus képesség, a nagyon merev szorítás, a nagy teljesítményátvitel és a maró folyamat abszolút stabilitása.

Anchor 6

VÉKONY ZSUGORILLESZTÉSŰ TARTÓ - EGY DARABBÓL ÁLLÓ VAGY MODULÁRIS, 

KÜLÖNÖSEN A  FORMAKÉSZÍTÉSHEZ ÉS AZ ORVOSI TECHNOLÓGIÁHOZ

Számos megmunkálási folyamat, különösen a formakészítésnél, vékony és hosszú szerszámokat igényel a mély üregek megmunkálásához.

 

A Diebold vékony, egyrészes zsugorító tokmányokat kínál Önnek, amelyeket moduláris rendszerből választhatnak meghosszabbítók  reduktorok segítségével. Összeállíthat bármilyen kívánt hosszúságot és külső kontúrt az optimális felhasználáshoz az orvos technológiában.

csm_FuttermitModularemAufbau_min_0e561e0
Anchor 7
csm_Kegelreinigungsgeraet_ff2cd26a0c.jpg

Kúptisztító készülék HSK / SK / BT kúpokhoz

Rendszeresen tisztítsa meg a szerszám kúpját, hogy mindig biztosítsa a kúpos felület pontosságát.

A Diebold HSK / SK / BT kúpokhoz tartozó kúptisztítója megbízhatóan eltávolítja a tapadó szennyeződéseket, a felület korrózióját, és ezáltal javítja a marási folyamatot.

Anchor 8
bottom of page