top of page
Orsótechnológia.png

NAGY FREKVENCIÁS ORSÓK GYÁRTÁSHOZ, REPÜLŐIPARHOZ, FORMA KÉSZÍTÉSHEZ, AUTÓIPARHOZ

A Diebold nagy teljesítményű nagyfrekvenciás orsókat és orsóegységeket szállít a legismertebb gépi gyártókhoz Németországban, Európában, az USA-ban és Ázsiában az űrkutatás, a formagyártás, az autóipar és az általános gyártás céljára. A jelenlegi kapacitás havonta több mint 2000 orsótengely és alkatrész.

 

Termékcsaládunk motororsókat tartalmaz HPC maráshoz (nagyteljesítményű marás) és HSC maráshoz (nagysebességű marás). Különleges különlegességek az 5 tengelyes gépek orsói, rendkívül rövid kivitelű, nagy teljesítményű (90 kW-ig) és nagy sebességű (50 000 fordulat / perc) forgóorsók.

Előnyök

Hogyan lehet profitálni az orsótechnológiából

MAXIMÁLIS PONTOSSÁG

Az összes alkatrész precíz gyártása 1μ alatti tűréshatárokkal, teljesen légkondicionált épületben

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ

Kifinomult minőségbiztosítás egy 2. osztályú CMM helyiségben, két nagy pontosságú Leitz mérőgéppel az orsó alkatrészek ellenőrzéséhez és a folyamatos dokumentációhoz

HATÓSÁGI JAVÍTÁS

A Diebold és más gyártók orsóinak gyors és professzionális javítása

ÖSSZESZERELÉS TISZTA SZOBÁBAN

Orsószerelvény légkondicionált, tiszta helyiségben

Nagyfrekvenciás orsók (HSC, HPC, robotorsók)

Orsók forgócsatlakozókkal hűtőfolyadék, MMS, ATS, levegő vagy vákuumszívás céljából. Ezenkívül orsók HSK-T tengelyűvel és az orsó tengely szorítása.

Nagyfrekvenciás orsók (HSC, HPC, robotorsók) nagyfrekvenciás orsó HSG-E 198.18-38.AK HSK-A63, 18 000 fordulat / perc, 38kW, dugaszolható orsó

Különösen szolgáltatásbarát HSK gyorscserélő orsók nagy teljesítményű maráshoz, kompakt kivitelben és zsírral ellátva, az olaj-levegő kenés helyett.

Nagyfrekvenciás orsó HSG 230.15-41.AK HSK-A63, 15000 fordulat / perc, 41 kW® 3.0

41 kW orsómodell igényes megmunkálási műveletekhez stabil megmunkálóközpontokban vagy esztergáló / maró központokban.

Moduláris orsók

Moduláris nagyfrekvenciás orsórendszer 80 mm, 100 mm, 120 mm átmérőjű, különböző kúpos változatokkal (HSK-A, HSK-C, HSK-E, HSK-T) nagy pontosságú gépekhez.

ORSÓ CSOMAGOK AZ ÜGYFÉLKÖVETELMÉNYEK SZERINT

Ügyfélspecifikus orsócsomagok, amelyek részegységekből állnak, pl. orsótengely beépített szerszámbefogó rendszerrel vagy orsótengellyel, befogó rendszer, csapágy és rotor.

Orsó javítás

A Diebold és más gyártók bármilyen típusú magas frekvenciájú orsójának professzionális és gyors javítása.

Anchor 1

NAGY FREKVENCIÓS GYŰRŰK (HSC, HPC, ROBOT SPINDLOK)

A nagy teljesítményű ágazatban a gépgyártók magas frekvenciájú orsókat használnak modern berendezésekkel a frekvenciaszabályozás, a rezgésszabályozás, az érzékelőtechnika, a bepattanó egységek és a hűtőfolyadék képességei szempontjából. A Diebold orsók ezeket a kihívásokat a legmagasabb színvonalon teljesítik. Igényeitől függően az orsókat forgócsatlakozókkal szállítjuk hűtőfolyadék, MMS, ATS, kriogén hűtés vagy csak levegő számára. Kínálunk modelleket vákuumszívással az orsón keresztül, továbbá különféle modellek vannak HSK-T tengelyes és orsótengelyes szorítóval a HSK-T interfésszel történő esztergáláshoz.

csm_Spindel_Titel_min_000179cd18.jpg
csm_HSG-E_198.18-38.AK_min_4bc1d3fa4d.jp

NAGY FREKVENCIÓS GYŰRŰ HSG-E 198.18-38.AK HSK-A63, 18 000 FORDULAT / PERC, 38 KW, BEDUGHATÓ ORSÓ

A Diebold szolgáltatásbarát és gazdaságos HSK dugattyúorsót kínál nagy teljesítményű maráshoz. Ez az innovatív orsókoncepció lenyűgözi a kompakt kialakítás és a zsírcsapágyak révén, amely jelentős költségmegtakarítást kínál a bonyolultabb olaj-levegő kenéshez képest.

 

Az orsó beépített orsóként van kialakítva, és gyorsan és egyszerűen cserélhető. A ház alakja szabadon választható:

 

  • Hengeres ház

  • Villás fej ház

  • Az egyik oldalukon karima elforgatható fejhez tartozik

  • Nyomatéktengelyekbe történő közvetlen beépítéshez

 

Az orsó alacsony egyensúlyhiányú a nagyon pontosan gyártott egyes alkatrészek miatt. Az intelligens hűtés minimálisra csökkenti az axiális növekedést.

Anchor 2

NAGYFREKVENCIÁS GYŰRŰ HSG 230.15-41.AK HSK-A63, 15000 FORD / PERC, 41 kW

Ezek a főorsómodellek 41 kW teljesítménnyel és 15 000 fordulat / perc sebességgel ideálisak megmunkálási műveletek elvégzéséhez stabil megmunkáló központokban vagy esztergagépeknél. Az orsótengely hidraulikus rögzítése lehetővé teszi a fordítást a HSK-T szerszámtartókkal. Zsírozott csapágyakat használunk. Ezért a szerszámgépgyártó költségmegtakarítást jelent a gép felszerelése szempontjából, mivel az összetettebb olaj-levegő kenés nem szükséges. Az orsók kicsi az egyensúlyhiány a nagyon pontosan gyártott egyes alkatrészek miatt, és az orsó tengely tengelyirányú növekedése az intelligens hűtés miatt minimálisra csökken.

csm_HSG_230.15-41.ak1_008_min_3c6f85c16c
Anchor 3
csm_Modularespindel_min_f223268075.jpg

MODULÁRIS ORSÓK

A nagy pontosságú gépekhez tartozó 80 mm, 100 mm és 120 mm átmérőjű nagyfrekvenciás orsók moduláris sorozata különféle kúpos változatokkal (HSK-A, HSK-C, HSK-E, HSK-T) felszerelhető.

 

A moduláris rendszer sokféle változat közül választhat.

Anchor 4

ORSÓ CSOMAGOK AZ ÜGYFÉLKÖVETELMÉNYEK SZERINT

Az Ön egyedi igényei szerint több szerelvényből álló orsócsomagokat kínálunk. Például orsótengelyek integrált vonórúd-rendszerekkel vagy orsótengelyekkel, szorítórendszer, csapágyak és rotor.

Az orsók gyártásához csak a legjobb anyagokat és alkatrészeket használjuk. A szorítórendszerek vezető gyártóival együttműködve korszerű szerszámmegfogó rendszereket kínálunk Önnek.

Az Ott-Jakob rendszert használjuk az automatikus szerszámcseréhez, a Mapal, Gühring és Sigma márkákat a kézi szerszámbefogáshoz.

Ha az orsókat a világ leginkább bevált szorítórendszereivel kombináljuk, kiváló minőségű műszaki megoldásokat tudunk nyújtani Önnek, amelyek páratlanak az iparban.

Házon képzett összeszerelő és szerviz munkatársaink sokéves tapasztalata garantálja a minőségi követelmények betartását. Szerelési munkatársainkat rendszeresen képzik szállítóink összes alkatrészének és rendszerének megfelelő használatához.

csm_Spindeln_nach_Kundenwunsch_min_c43d2
Anchor 5
csm__MG_0827_min_d57ca4ee38.jpg

Orsó javítás

Az orsójavítás az orsótechnológia fontos részét képezi.

 

Átfogóan képzett szervizszemélyzetünk javítja a Diebold nagyfrekvenciás orsóit, valamint más gyártók orsóit. Az orsó javítása magában foglalja a csapágyak cseréjét, a szerszámbefogó rendszer újrafeldolgozását, az orsó kúpjának újracsiszolását, a próbafutást és az orsó javításának teljes dokumentációját.

Anchor 6
bottom of page