top of page
Search
  • ACR-CONSULTING

Ipari világpremier az AMB kiállításon

Updated: Jan 23, 2020

Az orvosi technológiák centrumaként számon tartott Tuttlingenből származó VITO AG világszerte több mint 150 országban rendelkezik partneri hálózattal. A cég 2018-ban vett részt kiállítóként először az AMB szakvásáron, és egyből világújdonságot állított ki: a hűtőkenőanyagok, vizes oldatok és vágóolajok szűrőberendezésének legújabb generációját.Hétköznapok VITO nélkül


Különösen magas karbantartási költség, megnövekedett szerszámkopás, csírázás és rossz szagok keletkezése, valamint a személyzet betegség miatti kiesése csak néhány probléma, amiket a fémfeldolgozó iparág túlságosan jól ismer.Hogyan segít a VITO?


A VITO termékek segítenek Önnek a hűtőkenőanyagok ápolásmenedzsmentjében. A hordozható VITO szűrő tisztítja az Ön hűtőkenőanyagát, vizes oldatait, vágóolaját, és változatlan feldolgozáshatékonyságot biztosít. A VITO örvényhatás erős szívóhatást eredményez, ami a részecskéket közvetlenül a berendezésbe juttatja. Az ezután következő, szabadalmazott nyomásszűrés 5 mikronig tisztít mindenfajta hűtőkenőanyagot a forgácstól és a szilárd anyagoktól, mindössze néhány perc alatt! Következésképp akár 100%-os élettartam-növekedés érhető el. Az eredmény a minőség javulása, költségcsökkenés és időmegtakarítás. Mindezt a legegyszerűbb kezelés és gyorsabb megtérülés mellett – bármely gépméret esetén.

Sok vállalat, mint például a Bombadier&EDF, máris profitál a VITO szűrőberendezéseiből.

bottom of page