top of page
logo.png

A forgácsolás szakértői

 

A WFL Millturn Technologies GmbH & Co. KG a világ vezető szolgáltatója a teljes megmunkálás területén.

A WFL az egyetlen gyártó a világon, amely kizárólag a multifunkcionális esztergáló-fúró-maró központok gyártására összpontosít. Számos High-Tech üzemben a MILLTURN azt a központi termelési eszközt jelenti, amely a legnagyobb pontosság mellett a leg komplexebb termékeket gyártja. A MILLTURN központok moduláris felépítése és az egyedi speciális megoldások garantálják a tökéletes alkalmazkodást az adott gyártási feladathoz.

Egy MILLTURN CNC-gép beszerzésével az ügyfél nem csak egy olyan termelőeszközhöz jut, amely megfelel a legmagasabb minőségi és pontossági követelményeknek, hanem valódi, verhetetlen versenyelőnyhöz is. Az ezernyi megoldott feladat és a 30 éves teljes megmunkálási tapasztalat garantálj a WFL ügyfelek számára a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb gépeket.

Millturn

Az összes megmunkálási technológia egyetlen gépben

 

Az összes megmunkálási és mérési művelet egyetlen WFL-MILLTURN teljes megmunkáló központban óriási hatékonyságot eredményez. Az egyedülálló MILLTURNTM gépkoncepció és a hajtóműves esztergáló-fúró-maró egység páratlan megmunkálási teljesítményt garantálnak a legnagyobb pontosság mellett. Egy befektetés, mely rövid idő alatt megtérül.

 

Találja meg alkalmazásához a megfelelő MILLTURN-ot:

 

A WFL-nek jelenleg több mint 20 különféle MILLTURN modellje van: 1.000–14.000 mm csúcstávú és 520–2.000 mm elforduló átmérőátmérőjű forgácsológépek széles választéka érhető el. Szinte az összes MILLTURN modell kapható ellenorsós kivitelben (–G jelöléssel).

 

A MILLTURNTM rendszer előnyei:

  • Széles megmunkálási technológia

  • Legmagasabb termelékenység

  • Maximális stabilitás és pontosság

  • A gyártás maximális rugalmassága

wfl_nyíl.png

Termékek

M30, M30-G

M35, M35-G

M40, M40-G

M40X, M40X-G

M50, M50-G

M60, M60-G, M65

M80, M80-G

M80X, M80X-G

M85, M85-G

M100, M120, M130

M175

M200

bottom of page